Henrik Nørgaards HJØRNE PÅ NETTET

 
 

Du er røget i nettet - nærmere bestemt mit hjørne af nettet. Her kan du finde info om mig og mine skriverier samt læse nogle af mine klummer fra den lokale avis.


DEN GODE HISTORIE

Jeg har skrevet om forskellige emner, drevet af nysgerrighed og lysten til at finde den gode historie, der fortjener at blive fortalt for en bredere kreds.

En mediehistorisk opgave på mit studie førte til en bog “Pirater i æteren” om de danske piratreklameradioer Radio Mercur og DCR/Danmarks Commercielle Radio (Syddansk Universitetsforlag 2003).

Til bogen om piratradioer interviewede jeg finansmanden Alex Brask Thomsen, og det førte senere til en biografi om ham “Brask - manden der ville købe Nørrebrogade” (Jyllands-Postens Forlag 2008).

En snak med en gammel polsk mand på vejen førte mig til at skrive en syv individuelle beretninger om, hvordan Anden Verdenskrig vendte fuldstændig op og ned på livet hos mange almindelige mennesker, blandt andet for ham der som polak endte som tysk soldat i Danmark. Bogen kom til at hedde “En verdenskrig kom på tværs” (Informations Forlag 2013).

SENESTE: Lydbogen “Radio Mercur: Pirater i æteren” er udkommet på Forlaget Mercur, udgivet i samarbejde med Ole Skov Lydteknik.


FIND MERE

www.radio-mercur.dk

www.facebook.com/Radio-Mercur-Pirater-i-æteren

www.enverdenskrigkompåtværs.dk

www.facebook.com/EnVerdenskrigKomPaaTvaers

VELKOMMEN TIL MIT HJØRNE

KONTAKT

Henrik Nørgaard

Carit Etlars Vej 5

DK - 8700 Horsens

Tlf. +45 24 818 333

E-mail: noergaard.henrik(at)gmail.com